BÁV Zálogkölcsön = Készpénz gyorsan, egyszerűen

Minden ember, család, vagy vállalkozás életében adódhat olyan helyzet, jöhet olyan esemény, amikor azonnal pénzre van szükség, és nincs idő sorban állásra, hosszadalmas ügyintézésre.

  • Fel kell adnia a számláit, de még nem jött meg a fizetése?
  • Értékes ajándékot szeretne vásárolni az egyik családtagjának?
  • Nem jut banki hitelhez?
  • Ki kell fizetnie munkavállalóit, alvállalkozóit, de még nincs rá fedezete?

Ilyen és ehhez hasonló helyzetekre is megoldást kínál a BÁV zálogkölcsön.

Ügyfeleink azért választanak bennünket, mert tudják, hogy nálunk azonnal pénzhez juthatnak. Nincs hosszadalmas hitelbírálat, nem szükséges kezes és jövedelemigazolás. A zálogkölcsön pedig bármilyen célra felhasználható.

KIK VEHETIK IGÉNYBE A ZÁLOGKÖLCSÖNT?

Azon leendő ügyfeleink, akik rendelkeznek ékszerekkel, műtárgyakkal, festményekkel, értéktárgyakkal, és nem szeretnének kiszolgáltatottá válni egy hitelügylet következményeként, illetve előnyben részesítik a hitelfelvételnek azt a típusát, ahol az ügyletben egyenrangú félként, partnerként vehetnek részt. A zálogkölcsön egy olyan csereügyletként írható le, ahol az ügyfél által kiválasztott futamidőre, díj ellenében az értéktárgyat készpénzre cseréljük, vagy döntése alapján a kölcsön összegét folyószámlájára utaljuk (amennyiben névre szóló kölcsöntermékünket igényli).

A BÁV Zálog megbízható, átlátható és kiszámítható pénzügyi szolgáltatást kínál ügyfeleinek.

Célunk, hogy széleskörű, biztonságos és gyors ügyintézésünkkel, illetve ügyfélközpontú és szakértő hozzáállásunkkal elnyerjük ügyfeleink elégedettségét.

 

Diszkréció, biztonság

Ügyfeleinket kellemes környezetben fogadjuk az ország közel 100 pontján működő fiókjainkban. Forduljon hozzánk bizalommal! Nyitottak vagyunk a pénzügyi problémák kezelésére és megoldására, az információkat pedig bizalmasan kezeljük. Ügyfeleink érdekeit és igényeit szem előtt tartva, stabil háttérrel kínáljuk a lehető legjobb konstrukciót pénzügyi nehézségek esetén. Keressen minket bátran és bízza ránk értékeit! Értékeit a szigorú Európai Uniós szabályozásnak megfelelően felszerelt, magas szintű biztonságtechnikai rendszerrel ellátott értéktárainkban őrizzük.

A JÓ PÉNZÜGYI PARTNER ARANYAT ÉR!

Zálogkölcsön termékeink

Zálogkölcsönt nemesfém ékszerekre, nemesfém tárgyakra, befektetési célú aranytömbre, márkás fém karórára, festményekre, porcelánokra és műtárgyakra folyósítunk.

nem_nevesitett

Anonim (nem nevesített) zálogkölcsön esetében a zálogtárgy zálogértékének meghatározását, és a személyazonosságot igazoló okirat bemutatását követően zálogjegyet állítunk ki és a kölcsönt készpénzben folyósítjuk. Ügyfélként a zálogjegy bemutatója jogosult eljárni, így annak mindenkori birtokosa tudja a zálogtárgyat kiváltani, vagy a zálogszerződést meghosszabbítani a zálogjegy bemutatása ellenében.

nevesített

Nevesített kölcsönszerződés esetén a zálogtárgy zálogértékének meghatározását követően szerződéskötésre kerül sor, és a kölcsön folyósítása az Ön választása szerint banki átutalással vagy készpénzes kifizetéssel történhet. Nevesített kölcsönszerződés alapján kizárólag a kölcsönfelvevő – vagy az általa meghatalmazott személy – járhat el ügyfélként, ezért személyazonosságát minden ügyintézés kezdetén igazolnia kell.

 

Zálogkölcsön befektetési célú aranytömbökre

A hagyományos zálogtárgyak körén túl kedvező feltételekkel folyósítunk zálogkölcsönt a BÁV Zrt. által forgalmazott befektetési aranytömbökre is. Ez a típusú kölcsön kizárólag nevesített zálogkölcsön útján érhető el.

Ismerje meg minőségi,  Svájcban gyártott befektetési aranytömbjeinket!

 

Zálogkölcsön felvétele esetén igényelhető futamidők:

  • 30 , 60 és, 90 napos futamidő;

            Ez esetekben a kezelési díj a folyósításkor levonásra kerül, míg a többi költség kiváltáskor fizetendő.

  • 60 nap „FIX” futamidő

            Ez esetben valamennyi költség, így a kezelési díj is, utólag, a kiváltáskor, fizetendő.

 

A kölcsön rendezése (visszafizetése, prolongálása, vagy törlesztése) történhet:

  • személyesen, készpénzes fizetéssel zálogfiókjainkban,
  • távoli ügyintézéssel, átutalásos fizetéssel.

A távoli ügyintézéssel kapcsolatban bővebb információért kérjük, keresse ügyfélszolgálatunkat:

KAPCSOLAT

 

A legfontosabb tudnivalók a zálogkölcsönről

ZÁLOGIRÁNYTŰ

 

Tájékoztatás

A BÁV Zrt. a zálogkölcsönt a BÁV Pénzügyi Zrt. közvetítőjeként nyújtja.

Zálogkölcsön termékeink esetében a THM 21,86% - 46,24%.

Az aktuális díjtételekről az alábbiakban tájékozódhat!

AKTUÁLIS DÍJTÉTELEK

 

Kölcsönkalkulátor

Kölcsön összege forint
Az arany fajtája
Futamidő nap
Szükséges nemesfém mennyisége
Részletek