A BÁV mindig is egyet jelentett az arany, mint nemesfém szakértelmével, legyen szó aranyfedezetű hitelezésről, ékszervásárlásról, befektetési célú aranytömbökről, vagy akár a jövő szakembereinek képzéséről. A BÁV Zrt. zálog üzletága a magyar zálogpiac vezető szereplője és a pénzügyi- és a gyorskölcsön piac meghatározó tagja. Tevékenysége – a bankokkal ellentétben – aranyfedezetre nyújtott kézizáloghitelezésre épül és azon ügyfelek részére kínál azonnali segítséget, akik átmeneti pénzügyi nehézségekkel küzdenek A társaság életében most is és a múltban is Ügyfeleink foglalják el a központi szerepet, és szolgáltatásaink révén már közel 250 éve állunk szolgálatukban.

A BÁV Zrt. több évszázados történelmével, a legnagyobb múltú jogfolytonosan működő magyar vállalkozás. Az évszázadok alatt több cégnéven is folytatta már működését, 2015-től BÁV Aukciósház és Záloghitel Zrt. néven nyújtja szolgáltatásait.

A cég a kezdetektől fogva az egyik legmegbízhatóbb partner a zálogkölcsönzés,és a műkereskedelem ékszer, ezüst, arany és műtárgy szegmenseiben is. Tevékenységét egyszerre jellemzi a tradíciókhoz való ragaszkodás és a folyamatos megújulásra való törekvés, biztosítva a dinamikus fejlődést, és a modern kereskedelmi-pénzügyi világhoz való szoros kötődést.

Ügyfeleinket barátságos, megbízható kollégáink várják, az ügyintézés diszkrét, és egyszerű. Célunk, hogy ügyfeleink megoldást találjanak, örömmel és elégedetten távozzanak és térjenek vissza fiókjainkba. 

Kölcsönnyújtási szolgáltatásunk és arannyal kapcsolatos befektetési ügyintézésünk mindenki számára egyszerű, átlátható és percek alatt elvégezhető.

A BÁV profilja hű maradt hagyományaihoz, ugyanakkor sokszínű kínálatát és szolgáltatásait a piac és a mindenkori vásárlói szokások változásának megfelelően rugalmasan alakítja.

BÁV ZÁLOG

A Zálogüzletág - a BÁV Pénzügyi Zrt. közvetítőjeként - a pénzügyi piacon belül a gyorskölcsön- és a zálogpiac meghatározó szereplője, mely az aranyfedezetre történő kölcsönnyújtáson túl folyamatosan bővülő szolgáltatásokkal is várja régi és leendő ügyfeleit, hiteltanácsadói és becsüsi szakértelmével pedig célja, hogy elnyerje azok elégedettségét.

 

BÁV KERESKEDELEM

A BÁV kereskedelmi tevékenysége során fontos küldetésének tartja a nemzeti kulturális kincsek felkutatásában, megőrzésében, gyarapításában és a kultúrtörténet megismertetésében való részvételt, továbbá támogassa a gyűjtői törekvéseket. Évente több alkalommal megrendezésre kerülő aukciói a magyar műkereskedelem kiemelkedő eseményeinek számítanak.

Tovább BÁV kereskedelEM weboldalára

 

BÁV BECSÜS AKADÉMIA

A BÁV Becsüs Akadémia fél évszázados történelmével a becsüsképzés egyik hazai központja. A hallgatóinkat jelenleg három szakirányon, magasan kvalifikált, több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberek oktatják. A BÁV Akadémián gyakorlatorientált képzés keretében, egyedülállóan magas óraszámban sajátíthatják el a hallgatók a becsüs szakma alapjait.

Tovább a BÁV Becsüsakadémia weboldalára

 

A BÁV Zrt. a Lexholding Befektető Zártkörűen Működő Részvénytársaság tagvállalataként működik.

BÁV Aukciósház és Záloghitel Zrt.
1027 Budapest, Csalogány u. 23-33.

Adószám: 10635892-4-41

 

A BÁV Zrt. adatkezelési tájékoztatója