A befektetési arany olyan formátum, amelyet kifejezetten befektetési célokra terveztek.

A BÁV kínálatában aranytömbök formájában érhető el, amelyek svájci Argor Heraeus gyártótól származnak és good delivery minősítéssel rendelkeznek. Az aranyrudak tisztasága 999,9 ezrelék, ami szinte teljesen tiszta aranyat jelent. Adómentesen kaphatók, így kedvező befektetési feltételeket biztosítanak. A BÁV visszavásárlási garanciát kínál, amely biztosítja, hogy a befektetők aranyukat mindig el tudják adni. Emellett záloghitelt és széfszolgáltatást is nyújt az arany megőrzésére.

 

Gazdasági bizonytalanság idején az arany értéke stabil marad vagy nő, így megbízható menedék. Az Európai Unióban az arany birtoklását nem kell bejelenteni, ami megkönnyíti annak szállítását és mozgathatóságát.

A befektetési arany kiváló ajándék magán- és üzleti alkalmakra. Gazdagságot és szerencsét jelképez, emellett, ha nincs konkrét ötletünk, az aranytömb a megajándékozott könnyen és kedvező áron készpénzre válthatja.

Biztos, időtálló befektetés

Adómentes aranyvásárlás

Gyorsan mobilizálható

Kiváló minőség és biztonság

Változó kiszerelés

Aranytömbjeink különböző méretekben érhetőek el, így mindenki megtalálhatja a számára ideális megoldást.

Argor-Heraeus 2 g aranyrúd

Argor-Heraeus 5 g aranyrúd

Argor-Heraeus 10 g aranyrúd

Argor-Heraeus 31,10 g aranyrúd

Argor-Heraeus 50 g aranyrúd

Argor-Heraeus 100 g aranyrúd

A BÁV-nál garantáljuk a minőséget és a biztonságot, visszavásárlási garanciával. Ne kockáztasson ismeretlen forrásokkal, válassza a BÁV-ot a biztonságos aranyvásárlás érdekében.