Befektetési arany: Az időtálló érték, amely megvédi a vagyonodat Fedezd fel az aranyba való befektetési lehetőség előnyét és biztosítsd be pénzügyi jövődet!

Miért az arany?

Az aranyba való befektetés számos előnnyel jár, amelyek biztosítják pénzügyi függetlenséged és biztonságod.  Ne kockáztass ismeretlen forrásokkal, válaszd a BÁV-ot a biztonságos aranyvásárlás érdekében.

Az arany biztos befektetés: Az arany évszázadok óta stabil befektetés. Értéke az infláció és gazdasági bizonytalanság idején is stabil marad. A BÁV kínálatában elérhető befektetési aranytömbök 999,9 ezrelék tisztaságúak.

Kiváló minőség és biztonság: A BÁV által forgalmazott aranytömbök a legmagasabb nemzetközi szabványoknak felelnek meg. Svájci gyártó a „Good delivery” minősítésű Argor Heraeus garantálja az értékállóságot és a biztonságot.

Az arany időtálló érték: Az arany nemcsak a gazdasági bizonytalanságok idején, hanem hosszú távon is biztonságos és értékálló befektetés. A BÁV-nál vásárolt aranytömbök garantáltan kiváló minőségűek, a gyártó által hitelesítettek és nemzetközileg elfogadott.

Azonnal készpénzre váltható: Az arany a globális pénzügyi függetlenség záloga. Bárhol a világon azonnal készpénzre váltható.

BÁV országos kereskedelmi fiókhálózatában mindenki megtalálhatja a számára elérhető ideális méretű aranyrudat.

Argor-Heraeus 2 g aranyrúd

Argor-Heraeus 5 g aranyrúd

Argor-Heraeus 10 g aranyrúd

Argor-Heraeus 31,10 g aranyrúd

Argor-Heraeus 50 g aranyrúd

Argor-Heraeus 100 g aranyrúd

Mikor érdemes aranyba fektetni?

Aranyba fektetni mindig jó döntés, hiszen értékét válság idején is megőrzi, így mindenkor biztosítja a pénzügyi biztonságot. Gazdasági bizonytalanság idején különösen előnyös, mivel megvédi a vagyont az inflációval és a pénzpiaci ingadozásokkal szemben.

De nem csak válság idején érdemes aranyat vásárolni – hosszú távon is kiváló eszköz, ha változatos befektetési portfóliót szeretnénk építeni magunknak, vagy gyermekeinknek keresünk hosszabb távú befektetést.

Mekkora összegért érdemes aranyat vásárolni?

Az aranyba történő befektetés rugalmasságot kínál, így szinte bármilyen összegért érdemes aranyat vásárolni. Befektetési arany tömbök már kis kiszerelésekben is elérhetők a BÁV ékszergaléria és zálogfiók hálózatában, így az igényekhez és lehetőségekhez igazodva bárki számára kínálunk vásárlási lehetőséget. Portfóliónk kialakítását már kezdhetjük kisebb összegű vásárlással, majd ezt fokozatosan és folyamatosan növelhetjük anyagi helyzetünknek és céljainknak megfelelően.