Már okoseszköz fedezetre is kínál gyorskölcsönt a BÁV

Főként a fiatalokat célozza új gyorskölcsönével a BÁV, mely rendhagyó módon okoseszköz fedezet mellett nyújt gyorsan és egyszerűn igénybe vehető pénzügyi segítséget. Az új zálogkölcsön különösen jól jöhet a programokkal teletűzdelt nyári hónapokban, hiszen akár fesztiválbelépőre is fordítható az így felvett pénz.

Tombol a nyár és javában zajlik a fesztivál szezon, hamarosan pedig hazánk legnagyobb szabású zenei rendezvénye, a Sziget is kezdetét veszi. Előfordulhat, hogy valaki épp ebben az időszakban kerül nehezebb pénzügyi helyzetbe vagy egy nem várt kiadás akadályozza, hogy kifizesse a több tízezer forintos fesztiválbelépőt és eljusson kedvenc előadója koncertjére. A BÁV Zálog éppen most tette elérhetővé új gyorskölcsönét, ami a hagyományos ékszer zálogba adás mellett a műszaki cikkekre koncentrál.

Az okoseszköz fedezetre nyújtott kölcsön igényléséhez nincs szükség jövedelemigazolásra, csupán érvényes személyazonosító igazolvány és az adókártya bemutatását kérik a kijelölt fiókokban a 18 év feletti ügyféltől. Olyan okoseszközre - tabletre, telefonra, fejhallgatóra, okosórára, hangszóróra vagy akár játékkonzolra - kapható 30 napos zálogkölcsön, aminek fizikai állapota legalább jó (újszerű), minden funkciója működőképes, akkumulátorának állapota legalább 85%-os, szolgáltatófüggetlen és nem érintett részletfizetéssel.

A BÁV szakértői megvizsgálják a műszaki cikk állapotát, megállapítják a fedezeti értékét és a folyósítható kölcsön összegét. Ezt követően kerül sor a készpénz kifizetésére. A kölcsön és járulékai visszafizetésekor az okoseszköz azonnal visszakerül a tulajdonosához. A futamidő 30 nap, ezért a kölcsön bármikor, akár már a következő havi fizetésből visszafizethető.

Jelenleg 2 fiókban, Budapesten (IV. kerület, Kemény G. u 6. Tel: +36 20 777 2619) és Nyíregyházán (Hősök tere 3. Tel: +36 20 777 2639) érhető el a műszaki cikkekre adott gyorskölcsön.

A zálogkölcsönnel kapcsolatos további részletek itt olvashatóak.