BÁV Záloghitel

BÁV Záloghitel = Készpénz gyorsan, egyszerűen

Minden ember, család, vagy vállalkozás életében adódhat olyan helyzet, jöhet olyan esemény, amikor azonnal pénzre van szükség, és nincs idő sorban állásra, hosszadalmas ügyintézésre.

  • Fel kell adnia a számláit, de még nem jött meg a fizetése?
  • Értékes ajándékot szeretne vásárolni az egyik családtagjának?
  • Egy visszautasíthatatlan ajánlatot szeretne kihasználni?
  • Nem jut banki hitelhez?
  • Ki kell fizetnie munkavállalóit, alvállalkozóit, de még nincs rá fedezete?

Ilyen és ehhez hasonló helyzetekre is megoldást kínál a BÁV Záloghitel.

Ügyfeleink azért választanak bennünket, mert tudják, hogy nálunk a lehető legrövidebb idő alatt pénzhez juthatnak. Nincs hosszadalmas hitelbírálat, nem szükséges kezes, és a záloghitel bármilyen célra felhasználható.

Amennyiben névre szóló hiteltermékünket igényli, akkor a kölcsön folyósítása bankszámlára való utalással is lehetőség van.

Kik veszik igénybe a záloghitelt?

Ellentétben az elterjedt tévhittel, a záloghitel a társadalom szinte minden rétegében közkedvelt.

Ügyfeleink közé azok az emberek tartoznak, akik rendelkeznek ékszerekkel, műtárgyakkal, festményekkel, értéktárgyakkal, és nem szeretnének kiszolgáltatottá válni egy hitelügylet következményeként, illetve előnyben részesítik a hitelfelvételnek azt a típusát, ahol az ügyletben egyenrangú félként, partnerként vehetnek részt. A záloghitel ugyanis leginkább egy olyan csereügyletként írható le, ahol bizonyos díjért, meghatározott időre az értéktárgyat készpénzre cseréljük, vagy döntése alapján a kölcsön összegét folyószámlájára utaljuk. Mindkét esetben két egyenrangú fél nyújt valamit a másik számára.

Zálogfiókjainkba minden korosztályból betérnek ügyfelek

A 18 év feletti fiatalok és az idősek jellemzően kisebb összegű záloghitelt vesznek igénybe (5.000-20.000 Ft), míg az aktív korosztály 20.000 Ft és 100.000 Ft közötti, a vállalkozók pedig általában 100.000 Ft feletti hitelért fordulnak hozzánk, mely hitelösszeg gyakran a több millió forintot is eléri.

Diszkréció, biztonság

Mivel pénzügyeit szereti mindenki maga intézni, és pénzügyekben elengedhetetlen a diszkrét ügyintézés, ezért nem zavarjuk otthonában. Modern, ügyfélbarát környezetben várjuk az ország közel 100 pontján működő fiókjainkban. A hitel futamideje alatt, a szigorú EU-s szabályozásnak megfelelően felszerelt, magas szintű biztonságtechnikai rendszerrel ellátott értéktárainkban őrizzük a ránk bízott értékeit.

Tájékoztatás

A BÁV Zrt. a záloghitelt a BÁV Pénzügyi Zrt. közvetítőjeként nyújtja.

2017. október 1. napját megelőzően a hitelt nyújtó BÁV-ZÁLOG ZRt. – saját kezdeményezésére, az MNB H-EN-I-882/2017. sz. határozatával – tevékenységét befejezte, és 2017. december 31. napjával végelszámolás alá került. A végelszámolással kapcsolatosan a www.bavzalog.hu honlapon található információ.

A BÁV-ZÁLOG ZRt.-vel kötött zálogügyletek (beleértve a lezárt ügyletek esetleges elszámolását) is átadásra kerültek a BÁV Pénzügyi Zrt. részére, ezek a továbbiakban is folyamatosan, a megszokott módon, a BÁV zálogfiókokban intézhetők.