Törzsvásárlói program

BÁV Törzsvásárlói Program

Igényeljen BÁV Törzsvásárlói Kártyát és gyűjtse a pontokat a kedvezményekért!

Most különösen megéri a BÁV Záloghitelt választani. Régi és új ügyfeleink kártyaigénylés esetén ajándékok közül választhatnak.

Az ügyfeleink az alábbi ajándékok közül választhatnak:

  •     Fülhallgató (okostelefonokhoz, kis műanyag dobozba csomagolva, tartalék füldugókkal, amelyek cserélhetőek. Emblémázva).
  •     Bevásárlótáska (könnyen tárolható, összehajtható, műszálas, non-woven anyagból. Emblémázva. Mérete: 30x40x10cm)
  •     Kirakós játék (műanyag ügyességi játék, emblémázva. Mérete: 9 x 7,5 x 0,5 cm)
  •     Megőrzési szolgáltatás: Kártyaigénylő ügyfeleink az ajándéktárgyak helyett választhatják díjmentesen a BÁV megőrzési szolgáltatását is 2017.09.30-ig! (A szolgáltatás 1 hónapos futamidőre, 200.000 Ft biztosítási összeghatárig az ékszer fizikai vizsgálata nélkül vehető igénybe).

Az egyes ajándéktárgyak a készlet erejéig állnak rendelkezésre; amennyiben valamely ajándéktárgyból már nem áll rendelkezésre elegendő darab, akkor az ügyfelek a még meglévő ajándéktárgyak közül választhatnak. A megőrzési szolgáltatást, mint ajándékszolgáltatást ügyfeleink 2017. szeptember 30. napjáig (mint kezdőnapig) vehetik igénybe.

Amennyiben az ügyfél a regisztrációs dokumentumot teljes körűen kitölti, és hozzájárul ahhoz, hogy az adatait kezeljük, egyszeri promóciós jutalomként, egy darab vouchert kap, amellyel egyszeri alkalommal, egy zálogszerződés vonatkozásában, pontbeváltás nélkül válik jogosulttá a törzsvásárlói hirdetményben meghatározott kedvezményre  (kedvezményes prolongálás). Az ajándékozási akció időtartama alatt a voucher az ajándékon felül jár.

Az előzőek szerint megadott személyes adatokat a BÁV Zrt. kezeli. Az adatkezelés célja az ügyfelek részére marketing anyagok megküldése, amelyben a BÁV Zrt. tájékoztatja az ügyfeleket az általa szervezett eseményekről, aukciókról, akciókról, szolgáltatásokról, valamint az ezen szolgáltatások igénybevétele során esetlegesen igénybe vehető kedvezményekről. Az adatkezelésre vonatkozó bővebb tájékoztatást az általános szerződési feltételek  között és az adatvédelmi tájékoztatóban  találnak.

A törzsvásárlói programban elérhető kedvezmények:

Az ügyfél minden, a törzsvásárlói kártyával kezdeményezett elzálogosítási, prolongálási vagy kiváltási tranzakció során pontot gyűjt (1 pont / 10.000,- Ft). A pontok beváltása prolongálási tranzakció során, a feltételeknek való megfelelés esetén emelt kölcsönösszeg vagy kedvezményes prolongálási díj igénybevételével lehetséges.

A jelen tájékoztatás nem teljes körű, a kedvezmények részletei és azok igénybevételének feltételei az általános szerződési feltételekben  és a BÁV törzsvásárlói programhoz kapcsolódó kiegészítő hirdetményben  találhatóak.

A kölcsönt a BÁV Pénzügyi Zrt. nyújtja. THM: 39,9%.

A megőrzési szolgáltatást a BÁV Zrt. nyújtja.

Az akcióban résztvevő zálogfiókok listáját ide kattintva éri el

BÁV Törzsvásárlói Kártya Általános Szerződési feltételek
BÁV Törzsvásárlói Kártya Hirdetmény