Termékajánló

Készpénz gyorsan, egyszerűen!

Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben hosszas hitelbírálat nélkül, gyorsan, diszkréten szeretne hitelt felvenni!

Záloghitelt folyósítunk nemesfém ékszerekre, tárgyakra, befektetési célú aranytömbre, fém karórára, festményekre, porcelánokra, műtárgyakra.

Záloghitel termékeink

Nevesített záloghitel
Ha Ön nevesített kölcsönszerződést köt, akkor a kölcsön folyósítása az Ön választása szerint banki átutalással vagy készpénzes kifizetéssel történhet. Ez esetben csak és kizárólag Ön – vagy az Ön által meghatalmazott személy – járhat el ügyfélként, ennek igazolásául Önnek – vagy meghatalmazottjának – a személyazonosságát minden ügyintézés kezdetén igazolnia kell.

Nem nevesített (anonim) záloghitel
Választhatja nem nevesített (anonim) záloghitel szolgáltatásunkat, mely esetben a személyazonosságot igazoló okirat bemutatásával juthat kölcsönhöz. Ekkor zálogjegyet állítunk ki és a kölcsönt készpénzben folyósítjuk, ügyfélként pedig a zálogjegy bemutatója jogosult eljárni.

A nevesített és az anonim zálogkölcsönök felvétele esetén igényelhető futamidők:

  • 30 , 60 és, 90 napos futamidő – előre levont kezelési díjú kölcsöntermékek: ezek a termékek standardnak tekinthetőek a zálogpiacon, a kölcsön hiteldíjának egy részét az elzálogosításkor, egy részét pedig kiváltáskor kell megfizetni.
  • 60 nap „FIX” – az utólagos kezelési díjú kölcsöntermék:  hagyományos kölcsöntípus, azok számára, akiknek fontos, hogy a hitel költségét a kiváltáskor, utólag fizessék meg.

Záloghitel befektetési célú aranytömbökre
A hagyományos zálogtárgyak körén túl kedvező feltételekkel folyósítunk zálogkölcsönt a BÁV Zrt. által forgalmazott befektetési aranytömbökre.

A kölcsön kizárólag nevesített konstrukcióban érhető el.

Záloghitel termékeink esetében a THM 21,9% - 39,6%.

Ide kattintva tekintheti meg termékeinkhez kapcsolódó részletes díjtételtáblázatainkat.

Zálogfiókjaink egyéb szolgáltatásai

Valamennyi fiókunkban:

Egyes fiókjainkban: