Stílusrandevú - Lakberendezési tanácsadás

  • Szereti az antik bútorokat, festményeket, műtárgyakat, ragaszkodik a családi örökségéhez, de nem szeretne múzeumban élni?
  • Hiába próbálja megtalálni az antik és a modern közötti egyensúlyt?
  • Szeretné berendezni irodáját, lakását?

Egy stílusrandevúra hívjunk Önt, ahol a BÁV több mint 240 éves szakértelmét és széles műtárgykínálatát ötvözzük a modern szemléletmóddal. Bemutatjuk a Stílusrandevú-pályázat díjnyertes lakberendezőit, akik az igényes eklektika jegyében terveznek szebbnél szebb enteriőröket.

VARGA ANIKÓ – a Stílusrandevú pályázat I. helyezettje

Boldoggá tesz, ha valami olyant csinálhatok, amit élvezek és még boldogabbá, ha ez az ügyfelemnek is tetszik. Hiszem, hogy az ember, csak abban lehet igazán sikeres, amibe szívét lelkét bele tudja tenni. Számomra a lakberendezés ilyen.

Szeretem a kihívást, amit egy új megrendelő, egy új lakás tud nyújtani, a tervezés folyamatát, majd látni, ahogy a tervek megvalósulnak. Munkám során törekszem a megrendelő igényei szerint a lehető legjobb megoldásokat nyújtani, ezért rendszeresen kiállításokra, szakmai továbbképzésekre járok és figyelemmel kísérem az újdonságokat.

Varga Anikó - lakberendezésSzeretem a letisztult formákat, a modern térszervezést és az egyedi megoldásokat.
Fontosnak tartom, hogy a lakás berendezése tükrözze a benne lakók személyiségét, stílusát, ezért szívesen kombinálom meglévő bútoraikat, tárgyaikat újakkal. Hiszem, hogy a féltve őrzött régi tárgyak lélekkel töltik meg a modern otthonokat is.

Célom, hogy mindazoknak, akik hozzám fordulnak egyedit, időtállót és szerethetőt alkossak. További információ, önéletrajz!

Elérhetőségek:
Telefon: +36 30 608 4673
E-mail: varga.aniko@van-design.hu
www.facebook.com/VAN.design.interior
www.van-design.hu

 

GRÓZ LILIÁNA – a Stílusrandevú pályázat II. helyezettje

Alapvetően mi is nekem, enteriőr designernek a feladatatom és a hivatásom? Szebbé, jobbá, élhetőbbé teszem az emberek által lakott tereket...

Véleményem szerint a szépen, harmonikusan berendezett TÉR tulajdnonképpen olyan érzéseket ébreszthet az emberben, mint a természet: ha megérkezünk oda, úgy érezzük, otthon vagyunk.

A nyugalmat, kiegyensúlyozottságot árasztó otthonoknak, közösségi helyeknek, egyéb tereknek az emberi lélekre gyakorolt pozitív hatása régóta ismert és köztudott tény nem csak a pszichológia hanem a "laikus" emberek számára is.

Gróz Liliána - lakberendezőMeggyőződésem, hogy valójában "mindent" lehet, a szépség, a harmónia esztétikai határain belül, ami magas fokú színvonalat és igényességet nyújt. Akár híres, nagy, hagyományos stílusokat keverni a sokszínűség jegyében éppen úgy, mint akár "csak" egyféle trend illetve design formáival, elemeivel, színeivel maradandót alkotni... mindezekkel a kortalanság érzését sugallva.

Nagyon szívesen alkotok különleges enteriőröket a régebbi korok tárgyai, bútorai, képzőművészeti alkotásai felhasználásával, ily módon is érvényesítve azok időtállóságát és "halhatatlanságát". Ez által teremthetünk eklektikus és izgalmas találkozásokat a térben az antikvitás elemei és a mai, modern korunk között. Így a múlt értékes örökségei szervesen illeszkedhetnek napjaink jelenébe. Tehát akár az idősebb, családi hagyatékból megmaradt bútorok, illetve kereskedésekből beszerzett régi darabok is – kellő igényességgel tervezve - teljes értékűen növelhetik otthonunk vagy irodánk hangulatát és esztétikumát.

Hivatásom és szakmai tudásom alapján vállalom a különböző funkciójú meglévő vagy új belső terek berendezésének teljes körű megtervezését vagy átalakítását, az enteriőrök színvonalas kialakítását, a 3D látványtervek elkészítését, valamint segíteni tudok home staging szolgáltatásban is. Mindezek mellett természetesen általános és egyedi lakberendezési tanácsadásban is segítséget nyújtok a hozzám fordulóknak.

Hiszem és vallom, hogy a megbízó és a megbízott messzemenően körültekintő együttműködése minden esetben a kívánt eredményességet és kölcsönös megelégedettséget tudja biztosítani!


Elérhetőségek:
Telefon: +36 70 400 8794
E-mail: mankahomedesign@gmail.com
www.lakberendezes3d.hu