Jótékonysági aukció az Őrzők Alapítvány javára

Licitáljon, hogy életet mentsen!

Jótékonysági aukcióA BÁV célja a minőség, a szépség és az értékek felkutatása, ezt tesszük a művészet és a társadalmi felelősségvállalás terén is. Minden aukció alkalmával egy olyan nemes ügy mögé állunk, ami megédemli a figyelmet és a segítséget.

Az Őrzők Alapítvány a Tűzoltó utcai Gyermekklinika hivatalos alapítványaként több mint 25 éve segíti a daganatos és leukémiás gyerekek gyógyulását. A tudományos munka támogatása, a kórházi osztályok felújítása és az orvosi műszerek vásárlása mellett az alapítvány a gyermekbarát kórházi környezet megteremtésére is kiemelt figyelmet fordít. Jelenleg a Tűzoltó utcai Gyermekklinika daganatos és leukémiás betegeinek közel 80%-a meggyógyul. Az Őrzők Alapítványnak nyújtott minden támogatás azt a célt segíti elő, hogy ez a szám tovább emelkedjen.

Segítse Ön is a beteg gyermekek gyógyulását! Licitáljon a felkínált ékszerekre, hiszen így nem csak egy szép tárggyal, hanem a segítség örömével is gazdagabb lehet. A BÁV, lemondva jutalékáról, a teljes összeggel az Őrzők Alapítvány munkáját támogatja.

Az ékszereket a 68. Művészeti aukció első napján, május 19-én 17 órakor, a MOM Kulturális Központban, jótékonysági aukció keretében árverezi el.

Tovább az aktuális aukció oldalra!