Jótékonysági árverés a Mosoly Alapítvány javára

A BÁV Zrt. a 69. Művészeti aukció első tételének bevételét, Imrei Boglárka nyakláncát a beget gyerekek gyógyulását segítő Mosoly Alapítvány javára ajánlja fel.

Magyarországon évente több száz gyereket diagnosztizálnak olyan súlyos betegséggel, amely hosszú kórházi tartózkodással, testet-lelket megviselő kezelésekkel jár. Egy beteg gyerek testét szerencsés esetben meg lehet gyógyítani. A trauma viszont a legtöbb esetben olyan súlyos lelki sérüléseket is okoz, melyek kezelésére a magyar egészségügyben nincs elég kapacitás.

A Mosoly Alapítvány 20. éve segíti beteg gyerekek gyógyulását ingyenes mese- és művészetterápiáival. A Mosoly-terapeuták kórházakban, iskolákban és az alapítvány terápiás helyszínein tartanak foglalkozásokat Debrecenben, Pécsett és Budapesten.

Segítünk a kórházakban épp bent fekvő gyerekeknek, hogy könnyebben el tudják viselni a betegségükkel járó megpróbáltatásokat, befogadóbbá tegyük őket a kezelésekre, és foglalkozunk olyan gyerekekkel is, akik súlyos betegségből gyógyulnak, de már folyamatos kórházi tartózkodást nem igényelnek, krónikus betegséggel élnek vagy pszichoszomatikus zavarral küzdenek. Itt a foglalkozásaink célja, hogy a gyerekek az egyéni problémáik feldolgozása mellett a kortárs közösségben  újra megtalálják a helyüket.

Az elmúlt 20 évben több, mint 10.000 résztvevője volt a programjainknak.

Az árverésre kerülő ékszer:

Lánc függővel
Ezüst 925, kígyó láncon szögletes csiszolt stabilizált wenge egzóta fa függő,
kukucskáló nyuszi figura fej díszítéssel.
18,9 g, hossz: 41 cm, méret: 26,0 x 41,0 x 7,0 mm
Imre Boglárka ötvösművész alkotása
Kikiáltási ára: 60 000 Ft

Tovább az aukció oldalára!