Jótékonysági aukció!

Licitáljon, hogy közösen segíthessük a hétköznapi hősök életmentő munkáját!

karácsonyi jótékonyságAz idén 128 éves Országos Mentőszolgálat Európában egyedülálló módon, országosan egységes, állami keretben végzi életmentő tevékenységét. Legfontosabb feladata a sérült, beteg emberek helyszíni sürgősségi ellátása, emellett mentő- és őrzött betegszállításokat végez, ahol a beteg állapota miatt sürgős segítségre van szükség, illetve ahol útközben is beavatkozások, vizsgálatok szükségesek. A szervezet különleges értéke, hogy egységes irányítási rendszer alatt, egységes járműpark és felszereltség mellett látja el feladatát. Nem csak a vállalt cél, hanem a szakmai munka színvonala is értéket képvisel, hiszen a mentőorvosok mellett a világon egyedülálló rendszer szerint képzett mentőtisztek és szakképzett mentőápolók vesznek részt a gyógyításban. A közel 8000 mentődolgozó, 730 mentőegységgel, 337 mentőállomáson évente több mint egymillió esetet lát el.
Az életmentő szervezet értéke méltó módon hasonlítható egy örök szépséget és állandóságot, szakmai tudást kifejező ékszerhez, így bízunk benne, hogy a sikeres licitáló nem csak egy szép tárggyal, de a jó célért való cselekvés érzésével is gazdagabb lehet.

A Magyar Állami Operaház a 2014. évi Ezüst Rózsa Bál megrendezésével jótékonysági célokat is támogatott, ahol a Diamonds International Corporation Zrt. egy egyedi tervezésű, 2,4 millió forint értékű exkluzív gyűrűt ajánlott fel az Országos Mentőszolgálat részére. Az ékszert a karácsonyi aukció első  napján,december 8-án 17 órakor, a MOM Kulturális Központban, jótékonysági aukció keretében árverezi el.

Az árverésre kerülő gyűrű eladásából befolyt összeg segítségével a mentők egy különleges lélegeztető gépet vásárolhatnak meg. A tétel árverését Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője vezeti.

Az árverésre kerülő ékszer:
Női gyűrű dobozában, 14 k fehér arany, kupolás fejen 5 sorban azsúr foglalt, 96 szögletes úgynevezett princeszin csiszolású briliáns 2,765 ct (MWVvs) ékítéssel, modellszám: A10JR18680, 9,4 g, átmérő: 18,1 mm. Diamonds International Corporation felajánlása az Országos Mentőszolgálatnak.
Kikiáltási ára: 1 400 000 Ft   € 4 667

További aukciós információk, katalógus!