Aranyszámla

Nálunk aranyat ér a befektetése!

Nyisson aranyszámlát a BÁV-nál és mi aranyban őrizzük pénze értékét!  Aranyszámláján lévő megtakarítását akár 1 gramm arannyal (min. 10.000 Ft-tal) is növelheti, nem kell alkalmazkodnia a szabvány aranytömbök súlyához.  Kiváltáskor Ön dönt, hogy forintban vagy aranyban kéri  megtakarítását. Amennyiben az aranytömb mellett dönt, úgy a legmagasabb minőségű 999,9 ezrelék finomságú, színarany befektetési aranytömböt kínáljuk, amihez nem csak certifikátot adunk, de az aktuális árfolyamon bármikor vissza is vásároljuk azt!

Miért válassza a BÁV Aranyszámláját?

BIZTONSÁG
A BÁV több évszázados szakértelme, megbízhatósága és a legmodernebb professzionális biztonságtechnika a garancia arra, hogy nálunk a lehető legbiztonságosabb helyen van aranyban őrzött megtakarítása.

KÉNYELEM ÉS RUGALMASSÁG
Az Aranyszámlán vezetett aranykészletét Ön bármikor növelheti (minimum 10.000 Ft értékben) és megtakarítását igény szerint tömbaranyra válthatja.

GARANCIA
A BÁV visszavásárlási garanciát nyújt arra az esetre, ha befektetését részben vagy egészben értékesíteni kívánja (tizedgrammos elszámolást alkalmazunk napi piaci áron).

A kapcsolódó díjtételeket itt tekintheti meg: Díjhirdetmény

Aranyszámlát az alábbi üzleteinkben nyithat:

Kiemelt kapcsolattartó: Bencsik Petra, 20-777-2578, aranyszamla@bav.hu

Letölthető dokumentumok:

 VÉTELI ÁRELADÁSI ÁR
1 GRAMM (utolsó frissítés: 2018. 08. 15. 13:15)10 700 Ft11 140 Ft