Báv Prémium Szolgáltatás

Bárki életében előfordulhatnak olyan, nem várt helyzetek, amikor azonnal, 1 millió Ft-ot meghaladó összegre van szükség és nincs idő vagy lehetőség hosszas ügyintézésre, hitelbírálathoz szükséges dokumentumok beszerzésére. Legyen szó akár családról vagy vállalkozásról, a váratlan helyzetekben vegye igénybe a BÁV Prémium Finanszírozás szolgáltatásait. A BÁV Prémium Finanszírozás egy olyan, kézizálog fedezete mellett nyújtott kölcsön és emelt szintű szolgáltatás egyben, mely egy ügyleten belül

1 millió Ft-ot elérő vagy meghaladó kölcsönösszeg esetén az alábbi előnyöket biztosítja Ügyfelei számára:

  • Kedvező kondíciók,
  • Megkülönböztetett, személyre szabott figyelem,
  • Egyeztetett időben, várakozás és sorban állás nélküli kiszolgálás,
  • A fedezetül felajánlani kívánt tételek zálogértékének megállapításához a BÁV hálózatának legnagyobb tapasztalattal rendelkező szakértői,
  • Diszkrét környezet, védett parkoló.

A BÁV Prémium Finanszírozás keretében Ügyfeleink kiszolgálása kizárólag az erre a célra kialakított budapesti fiókunkban történik, ahol minden alkalommal garantáljuk, hogy csak Ön és az ügyletkötésben résztvevő munkatársaink vannak jelen.

A BÁV Prémium Finanszírozás igénybe vehető:

  • Nemesfém tárgy, ékszer
  • Briliáns kővel ékesített ékszer
  • Műtárgy
  • Festmény fedezete mellett.

A kölcsön teljes futamideje alatt magas szintű biztonságtechnikai rendszerrel felszerelt értéktárunkban őrizzük tárgyait.
Amennyiben a kölcsön fedezetéül felajánlani kívánt nem nemesfém tárgy nehezen mozdítható, sérülékeny, nagy mennyiségű vagy terjedelmű, lehetőséget biztosítunk a tárgyak zálogértékének megállapítására és előzetes kölcsönajánlat megtételére az Ön által megjelölt helyszínen is. Kérésére, külön díjazás ellenében, a fedezetül felajánlott tárgyak csomagolásában, beszállításában is rendelkezésére állunk.
A BÁV Prémium Finanszírozás szolgáltatása a hét minden munkanapján elérhető. Kérjük, hogy minden esetben jelentkezzen be előre, hogy biztosítani tudjuk az Ön gördülékeny kiszolgálását.
Bővebb tájékoztatásért és időpont egyeztetése céljából írjon nekünk, vagy keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeinken:

BÁV Prémium Finanszírozás
Telefonszám: 06-1-325-27-27, munkanapokon 8:00-16:00 óráig
Mobil: 06-20-777-25-96, munkanapokon 8:00-18:00