Törzsvásárlói program

BÁV Törzsvásárlói Program

Igényeljen BÁV Törzsvásárlói Kártyát és gyűjtse a pontokat a kedvezményekért!

Amennyiben az ügyfél a regisztrációs dokumentumot teljes körűen kitölti, és hozzájárul ahhoz, hogy az adatait kezeljük, egyszeri promóciós jutalomként egy darab vouchert kap, amellyel egyszeri alkalommal, egy zálogszerződés vonatkozásában, pontbeváltás nélkül válik jogosulttá a törzsvásárlói hirdetményben meghatározott kedvezményre  (kedvezményes prolongálás).

Az előzőek szerint megadott személyes adatokat a BÁV Zrt. kezeli. Az adatkezelés célja az ügyfelek részére marketing anyagok megküldése, amelyben a BÁV Zrt. tájékoztatja az ügyfeleket az általa szervezett eseményekről, aukciókról, akciókról, szolgáltatásokról, valamint az ezen szolgáltatások igénybevétele során esetlegesen igénybe vehető kedvezményekről. Az adatkezelésre vonatkozó bővebb tájékoztatást az általános szerződési feltételek  között és az adatvédelmi tájékoztatóban  találnak.

A törzsvásárlói programban elérhető kedvezmények:

Az ügyfél minden, a törzsvásárlói kártyával kezdeményezett elzálogosítási, prolongálási vagy kiváltási tranzakció során pontot gyűjt (1 pont / 10.000,- Ft). A pontok beváltása prolongálási tranzakció során, a feltételeknek való megfelelés esetén emelt kölcsönösszeg vagy kedvezményes prolongálási díj igénybevételével lehetséges.

A jelen tájékoztatás nem teljes körű, a kedvezmények részletei és azok igénybevételének feltételei az általános szerződési feltételekben  és a BÁV törzsvásárlói programhoz kapcsolódó kiegészítő hirdetményben  találhatóak.

A kölcsönt a BÁV Pénzügyi Zrt. nyújtja. THM: 39,8%.

BÁV Törzsvásárlói Kártya Általános Szerződési feltételek
BÁV Törzsvásárlói Kártya Hirdetmény