Termékajánló

Készpénz gyorsan, egyszerűen!

Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben hosszas hitelbírálat nélkül, gyorsan, diszkréten szeretne hitelt felvenni!

Záloghitelt folyósítunk nemesfém ékszerekre, tárgyakra, befektetési célú aranytömbre, fém karórára, festményekre, porcelánokra, műtárgyakra.

Záloghitel termékeink

Nevesített záloghitel
Nevesített záloghitel a személyazonosság igazolásával köthető, ez esetben a kölcsön folyósítása az ügyfél választása szerint banki átutalással vagy készpénz kifizetéssel történhet.

Nem nevesített (anonim) záloghitel
Választhatja nem nevesített (anonim) záloghitel szolgáltatásunkat, mely esetben 300.000 Ft zálogérték alatt nevének és születési adatainak megadásával, 300.000 Ft zálogérték felett pedig a személyazonosságot igazoló okirat bemutatásával juthat kölcsönhöz. Ekkor zálogjegyet állítunk ki és a kölcsönt készpénzben folyósítjuk.

A nevesített és az anonim zálogkölcsönök felvétele esetén igényelhető futamidők:

  • 30 , 60 és, 90 napos futamidő – előre levont kezelési díjú kölcsöntermékek: ezek a termékek standardnak tekinthetőek a zálogpiacon, a kölcsön hiteldíjának egy részét az elzálogosításkor, egy részét pedig kiváltáskor kell megfizetni.
  • 60 nap „FIX” – az utólagos kezelési díjú kölcsöntermék:  hagyományos kölcsöntípus, azok számára, akiknek fontos, hogy a hitel költségét a kiváltáskor, utólag fizessék meg.

Záloghitel befektetési célú aranytömbökre
A hagyományos zálogtárgyak körén túl kedvező feltételekkel folyósítunk zálogkölcsönt a BÁV Zrt. által forgalmazott befektetési aranytömbökre.

Záloghitel termékeink esetében a THM 21,6% - 39,9%.

Ide kattintva tekintheti meg termékeinkhez kapcsolódó részletes díjtételtáblázatainkat.

Zálogfiókjaink egyéb szolgáltatásai

Valamennyi fiókunkban:

Egyes fiókjainkban: