Új Western Union szolgáltatás

2014. 08. 07.

A BÁV Zrt. az Intercash Zrt.-vel kötött együttműködés keretében új gyors pénzátutalási szolgáltatással bővíti kínálatát. A Western Union szolgáltatás hálózatunk 69 egységében érhető el.

A Western Union pénzátutalási szolgáltatáson keresztül ügyfeleink pénzt küldhetnek és vehetnek fel a világ több mint 200 országának közel 500.000 WU kirendeltségében. A Western Union Pénzátutalás szolgáltatásának gyorsaságát jellemzi, hogy a küldő személy által feladott összeg perceken belül a kedvezményezett rendelkezésére áll akár a világ túlsó felén is.

Használja gyors szolgáltatásunkat, az otthon maradt családtagjaik támogatására, a bajbajutott hozzátartozók, barátok kisegítésére vagy ha üzletmenete fenntartására sürgősen pénzt kell küldenie külföldre vagy Magyarországon belül. A rendszer igénybevételéhez nincs szüksége számlanyitásra, előzetes regisztrációra vagy egyéb banki kötelezettség, állandó tagság vállalására.

A BÁV fiókokban a Western Union Pénzátutalás:

  • Gyors
  • Egyszerű és kényelmes
  • Megbízható és biztonságos
  • Az átutalások biztonságát a Western Union adatbiztonsági rendszere garantálja, minden tranzakció egyszerűen leellenőrizhető, nyomon követhető az átutalási ellenőrző számmal.

A szolgáltatás a WU call-centerrel támogatott, ahol magasan képzett, több nyelven beszélő munkatársak várják az Önök hívását.

További tájékoztatás az intercash oldalán található

Call- Center: +36 1 235 8484, 06 80 463 676
Elérhetőség a hétköznapokon 10-18 óráig, hétvégén 8-14 óráig.