Pesavento akció a Rubin Ékszerboltban!

2019. 06. 03.

Válogasson 20% kedvezménnyel olasz design ékszereink között!

Az olasz ékszercéger 1992-ben alapította Mario Pesavento és Chiara Carli, akik a kultúra és a kreativitás értékeire alapozó modernitást és innovációt kívánták kifejezni egyedi hangvételű kiegészítőikkel.

A tervezők az általuk használt anyagokat, így az aranyozott ezüstöt és a drágaköveket formázzák eredeti és különleges alakzatokba. A hamisítatlan olasz gyökerekről tanúsokodó Pesavento ékszerek az itáliai ékszerművesség tradicióin alapuló klasszikus megmunkálást ötvözik a stílusos innovációval és a technológiai kísérletezéssel.

A márka öt kollekciót kínál a vásárlóinak. A Polveredi Sgonit alkotó ékszerek érdekessége, hogy a díszítéshez felhasznált anyagot különleges nanotechnológiai eljárásnak vetik alá, amely nyomán hatszögletű mikrorészecskék jönnek létre. Ezeket teszik rá a legkiválóbb minőségű ezüstlemezekre, és ezáltal különleges ragyogású, egyedi felület jön létre, amely a kollekciót alkotó letisztult formájú ékszereken különböző nemesfémekkel és drágakövekkel kombinálva jelenik meg.

A DNA kollekció darabjait különlegesen vékony, egymásba fonódó, merev vagy hajlékony ezüstszálak alkotják, amelyek bonyolult alakzatukkal szinte vibrálnak, és anyagszerű benyomást keltenek.

A Pixel kollekció ékszerei a domborított felületekkel érnek el ragyogó hatást, míg a Lux kollekció egészen új anyagot, fényezett kerámiát használ fel, amely ezüsttel kombinálva ad dinamikus ritmust az ékszereknek. Az olasz ékszermárka csodálatos darabjai július óta a BÁV üzleteiben is megvásárolhatók.

Az akció időtartama: 2019. június 1. - augusztus 31.

Helyszín:

RUBIN ÉKSZERBOLT
Bolt és felvevőhely (ékszer, befektetési aranytömb)
1052 Budapest, Párisi utca 2.
TELEFON:
üzlet és felvevőhely:
06-1-318-62-17, 06-1-411-03-01
NYITVA TARTÁS
H-P: 10.00 -18.00
Szo: 10.00 -14.00

Az árengedmény csak a boltban kijelölt termékekre érvényes.