Licitáljon a Csodalámpa Alapítványnak!

2018. 04. 20.

Licitáljon a felkínált grafikai alkotásra, hiszen így nem csak Hincz Gyula művével, hanem a segítség örömével is gazdagabb lehet.

A BÁV, lemondva a jutalékáról, a teljes összeggel a Csodalámpa Alapítvány kívánságteljesítő programját támogatja.

„…15 éve teszünk együtt csodákat, amikor a sokszor a kórházi ágyból lehetetlennek tűnő kívánságok megvalósításával egy-egy súlyosan beteg gyermek életébe vidámságot, mosolyt varázsolhatunk.” (Csodalámpások)

A Csodalámpa Alapítvány évente közel 300, életveszélyesen beteg, 3 és 18 év közötti gyerek kívánságát teljesíti.

Amikor a régen áhított álmok egyszer csak valóra válnak – egy kisautó, kerékpár, laptop a tanuláshoz, látogatás Eurodisney-be, találkozás a Pápával vagy egy híres sportolóval -, akkor a Csodalámpa örömet, boldogságot és reményt ad. Az Alapítvány országos kívánságteljesítő hálózata, valamint a támogatói segítségével, igyekszik segíteni a gyógyító munkát és a rehabilitációt is. Azoknak a gyerekeknek, akiknek a kívánsága teljesül olyan élményben lehet részük, ami megerősíti az önmagukba és a gyógyulásukba vetett hitüket. 

Ezt a küldetést a másfél évtizede összetartó csapat segítő szándékú önkéntesei és támogatói segítik, akik közösen már több mint 3300 súlyosan beteg gyermek álmát váltották valóra.

Nézze meg Ön is az Alapítvány honlapján, hogy milyen kívánságok várnak teljesítésre!

Az alkotásról bővebben:

Hincz Gyula (Budapest, 1904–Budapest, 1986)
Érintés
Tus, papír 62 x 42 cm
Jelezve jobbra lent: Hincz
Kikiáltási ára: 120.000 Ft