Bizsuk helyett eredeti ékszert!

2017. 12. 19.

A kifutók és a vörös szőnyeges események milliós vagy éppen milliárdos ékszerei sokunk számára elérhetetlenek. Mégis van rá mód, hogy leutánozzuk a trendeket, mégpedig úgy, hogy nem értéktelen bizsukat vásárolunk.

Az ilyen eseményeken a gyémánt mellett mindig népszerűek a színes drágakövek. A rubin, a smaragd vagy a zafír különlegessé teszi a viselőjét. Ha a hétköznapokban szeretnél kitűnni a többiek közül, akkor ezeket a geometrikus formákkal játszó színes ékszereket neked találták ki, bátran kérhetsz többet is belőle karácsonykor, hiszen egymással is jól kombinálhatóak.  

 

Coeur de Lion geo cube black and pink karkötő, ára: 20.900 Ft. Coeur de Lion geo cube colourful garden karkötő, ára: 18.900 Ft. Coeur de Lion geo cube malachite multicolour gold karkötő, ára: 20.900 Ft.

A gyöngy az egyik legkülönlegesebb drágakő, amely végig kíséri az életünket, ráadásul egy farmerral éppolyan mutatós, mint egy kis feketével. Aki nem olyan szerencsés, hogy több százezer forintos fehér vagy akár több millió forintos fekete, tahiti gyöngysort vásároljon, az bátran válogathat az apróbb vagy éppen barokkos formájú gyöngyök között A fehér és  a szürke gyöngyök, valamint s a rózsaszín kvarc kombinációja szintén minden alkalomra tökéltes.

Gaura Rosaline gyöngysor, gyöngy és kvarc, ára: 19.900 Ft. Gaura Luxury gyöngysor, ezüst csattal, ára: 59.900 Ft.

Céline, Miu Miu vagy Oscar de la Renta őszi-téli kollekciójában is feltűnnek a hangsúlyos, lelógó fülbevalók. A gyöngyökkel és drágakövekkel díszített darabok még inkább erősítik a „csillár” hatást. A stílustanácsadók szerint még izgalmasabbá teheted a megjelenésed, ha aszimmetrikusan viseled őket, azaz két, stílusában hasonló, de eltérő hosszúságú darabot veszel fel egyszerre. Persze, ha elég bevállalós vagy, akkor teljesen eltérő darabokkal is kísérletezhetsz.

Gaura Dynamic fülbevaló: 11900 Ft, jobbra: Gaura Sophisticated gyöngy fülbevaló: 11900 Ft. Coeur de Lion geo cube red-rose fülbevaló, ára: 12.900 Ft.

ÁJÁNDÉKTIPP: A bőrből és egyéb kövekből, pl. ónixból készült férfi ékszerek is egyre népszerűbbek. Ezeket bátran viselhetik az óra mellett is, így érdemes a kedvenc óraszíjhoz passzoló darabot választani. 

Baldessarini fonott férfi ezüst karkötő, ára: 52.300 Ft. CAÏ coral and onyx férfi karkötő ezüst csattal, ára: 55.490 Ft. CAÏ férfi bőr karkötő ezüst toll motívummal, ára: 24.900 Ft. Baldessarini exclusive black fréfi karóra, ára: 61.900 Ft.

A cikkben szereplő ékszerek megvásárolhatóak a BÁV ékszerboltjaiban, vagy online a bavekszer.hu weboldalon!