Bezárnak az ékszer és műtárgy galériák

2020. 03. 29.

A vírus terjedésének megakadályozása érdekében most akkor tehetünk a legtöbbet, ha otthonmaradunk. A zálogfiókok továbbra is nyitva tartanak.

A koronavírus járvány mindenki életére, így a miénkre is hatással van. A vírus terjedésének megakadályozása érdekében most akkor tehetünk a legtöbbet, ha otthonmaradunk, ezért a BÁV galériái és ékszerboltjai március 28. és április 11. között zárva tartanak. Ez alól kivétel a Rubin ékszerbolt 1052 Budapest, Párisi utca 2., nyitva: H-P: 10-15 óráig), amelyben az óra-zálogfiók továbbra is várja az ügyfeleket.

A májusra tervezett 76. Művészeti aukciónkat 2020. szeptember 29-30-ra halasztottuk. Az árverést változtatlan helyszínen, a MOM Kulturális Központban rendezzük meg.

Jelenleg is dolgozunk a 2020-as évre tervezett árverések előkészítésén, a beadandó tárgyak (festmények, műtárgyak, ékszerek, órák stb.) fotóját a felvasarlas@bav.hu címre várjuk. Kollégáink ez idő alatt is válaszolnak az online ajánlatkérésekre is. Ha Ön már adott be tárgyat a 76. Művészeti aukcióra, kattintson ide a további információkért.

A BÁV idén ünnepli árveréseinek 100 éves évfordulóját. Történelmünk során számos nehézséget megtapasztaltunk, de minden időben az értékek megőrzésére és a folyamatos megújulásra helyeztük a hangsúlyt. Most sincs ez másként. Kollégáinkkal – mind a műkereskedelem, mind az oktatás terén – jelenleg is olyan új, innovatív megoldásokon dolgozunk, amelyekkel sikeresen tudunk alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez.

Bár a világ hirtelen megváltozott és számos eddig ismeretlen kihívás vár ránk az elkövetkező hetekben, hónapokban, mi továbbra is töretlenül hiszünk műkereskedelmi tevékenységünk alapvető missziójában, az értékek megőrzésében és közvetítésében. Most van itt az ideje annak, hogy erőt merítsünk a művészetből, azokból a műalkotásokból, amelyekkel körülvesszünk magunkat otthonainkban.  

Ezúton is köszönjük, hogy minket választottak és kitartanak mellettünk ezekben a nehéz és folyamatosan változó időkben. Bizton állíthatjuk, hogy bizalmukat megháláljuk.

Jó egészséget kívánunk minden kedves ügyfelünknek, és bízunk benne, hogy hamarosan újra találkozunk.