BÁV Online Galéria az Axioart.com-on

2020. 04. 24.

BÁV Online Galéria nyílt a www.axioart.com felületén, ahol nemcsak nézegetni lehet a szebbnél szebb alkotásokat, hanem meg is lehet vásárolni ezeket.

Annak érdekében, hogy a művészet kedvelői továbbra is hozzájussak kedvenc műalkotásaikhoz, galériáink kínálatából kiválogattunk több száz festményt és bútort:

Pekáry István: Téli falu - olaj, vászon, 61,5 x 81 cm, jelezve jobbra lent: Pekáry

Könyvszekrény -  Feketére festett keményfa, dió borítással. Feltehetően Kozma Lajos, 1920 körül. Legömbölyített sarkú alsó része két lehajtható tárolóval, felső része hármas tagolású ívelt forma, középső üvegbetétes ajtóval a két szélső absztrakt intarzia berakással díszített. Méret: 200 × 215 × 60 cm

Valamint további izgalmas műtárgyakat:

Zsolnay díszváza -  Fehércserép, felületén lefolyó, színes eozinmázakkal festett. Jelzett: Zsolnay, Pécs, 1920 körül. M.: 32,5 cm

A vásárlás menete az következő: nézzen körül Online Galériánkban, válassza ki kedvenc tárgyát, majd küldje el ajánlatát az online felületen 2020. április 24. és június 23. között.

Mi a lehető legrövidebb időn belül visszajelzünk, majd, ha megtörtént a vásárlás, kollégáink egyeztetnek Önnel a szállításról.