2018 ékszertrendjei

2018. 05. 24.

Az ékszer az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy divatossá tegyük a megjelenésünket, legyen szó alkalmi vagy hétköznapi viseletről. Az alábbiakban 2018 ékszertrendjeit vesszük végig, és a BÁV ékszerkínálatából ajánlunk megoldásokat.

1. Viseljünk színes drágaköveket!

Ha tavasz, akkor színes drágakövek, amelyek jól mutatnak egymással kombinálva is, ráadásul egy-egy izgalmas ékszernek köszönhetően találkozhatnak egymással a modern, geometriai formák és a ragyogó színek.

Ékszerek az UNOde50 Hungary választékából, balról jobbra: a tölcséren lévő gyűrű: 29.490.- Ft,  színes köves gyűrű: 33.490 Ft.

2. Gyümölcsös és állatos ékszerek

Míg tavaly inkább a ruhákra voltak jellemzők a gyümölcsös minták, addig idén már a fülünkben és a nyakunkon is megjelennek. Nem kell feltétlenül nagyméretű fémékszerekre és bizsukra gondolni, kisebb és diszkrétebb nemesfém ékszerekkel ugyanolyan divatosak leszünk. Az állatos kiegészítők szintén nagyon menők ebben az évben, legyen szó romantikus pillangókról vagy trópusi állatokról.

Az ékszer a www.bavekszer.hu kínálatából: Anila Gem Goldie gyémánt medál: 89.900 Ft.

3. Brossok újragondolva

Brossok terén ebben az évben nem lesz nehéz dolgunk, mivel egyszerre divatosak a letisztult, klasszikus darabok és a feltűnő, hatalmas kitűzők. A BÁV kínálatában lévő számos típusuk közül biztosan megtaláljuk a hozzánk leginkább illőt.

Gyöngyökkel és gránát kövekkel ékesített bross a Nyári kamaraaukció kínálatából.

4. Különböző hosszúságú nyakláncok egymáson

Egyes divatházak szerint minél több hosszú, vékony láncot aggatunk magunkra, annál trendibbek leszünk, más divattervezők szerint pedig a vaskosabb, egymással látszólag össze nem illő nyakékek is kifejezetten divatosak lesznek. A hatást a láncokra akasztott medálokkal tovább fokozhatjuk. A BÁV kínálata valamennyi elvárásnak megfelel, szabadon lehet közülük válogatni.

Az ékszerek a www.bavekszer.hu kínálatából, balról jobbra: Anila Gem Deniz gyémánt medál: 129.900 Ft, Anila Gem Amrita gyémánt medál: 116.900 Ft, Anila Gem Carlita gyémánt medál: 91.500 Ft.
  

5. Felemás fülbevalók

Ezentúl nem fog problémát okozni, ha fülbevalónk párja elveszett, mert a felemás ruhákhoz hasonlóan szabadon kombinálhatjuk egymással a fél párokat is. Így a karikafülbevalót geometrikus formával vagy lelógós fülbevalóval párosíthatjuk, vagy csak simán különböző fülbevaló hosszokkal is játszhatunk, rajtunk áll, mit választunk.

Az ékszerek a www.bavekszer.hu kínálatából balról jobbra: Gaura dynamic gyöngy fülbevaló: 11.900 Ft, Gaura Drop gyöngy fülbevaló: 7900 Ft.

6. Gyöngyök minden mennyiségben

A klasszikus eleganciát képviselő gyöngyök pár éve Katalin hercegnének köszönhették reneszánszukat, és úgy tűnik, idén is bátran hordhatjuk őket, legyen szó kisebb vagy nagyobb, fehér vagy színes, tenyészett vagy igazgyöngyökről.

Gyöngy nyakék, brillekkel ékített arany medállal a Nyári kamaraaukció kínálatából.

7. Ismét hódít a 80-as évek divatja

Több divatdiktátort is megihletett idén a nyolcvanas évek stílusa, így sorra köszönnek vissza a három évtizeddel ezelőtt oly divatos vaskos darabok, nagyméretű karláncok, nyakláncok és fülbevalók. A BÁV kínálatából a nyolcvanas éveket idéző feltűnő darabokat ajánljuk.

Rozéarany klipszek a Nyári kamaraaukció kínálatából.

8. Legyünk mi is királynők!

Ha a viktoriánus korszak fényűzése és pompája vonz bennünket, válasszunk feltűnő, színes drágakövekkel díszített, királynői nyakékeket és karkötőket, amelyek igazán fejedelmivé varázsolják megjelenésünket.

Gyönggyel és gránát kövekkel ékített karkötő és nyakék a Nyári kamaraaukció kínálatából.

9. Kombináljuk óránkat karkötővel!

A női óradivatot a minimalista stílus fogja meghatározni, amely órákhoz tökéletesen illenek a hasonló stílusú karkötők, szigorúan ugyanazon a csuklónkon hordva.

Az ékszerek a www.bavekszer.hu kínálatából, balról jobbra: Anila Gem gyémánt karlánc: 89.900 Ft, DOXA Noble Rose női karóra: 249.000 Ft.

+1 tipp A gyémánt továbbra is örök!

Bár több divatház is inkább áttetsző műanyag ékszereket ajánl erre szezonra kiegészítőnek, mi továbbra is tartjuk magunkat ahhoz, hogy a gyémánt örök és soha nem megy ki a divatból, legyen szó brillekkel díszített nyakékekről, fülbevalókról vagy a csodálatos eljegyzési szolitergyűrűkről.

Brillekkel ékített fehérarany nyakék a Nyári kamaraaukció kínálatából!