Műtárgyak Éjszakája a BÁV-nál

időpont

2018. 06. 09. (Szombat) 10:00 - 20:00

helyszín

Szent István Antikvitás és BÁV Aukciósház

BÁV Szent István Antikvitás

Bútorbecsüs óra

A mini bútorbecsüs órán gyakorlati úton ismerhetjük meg a különböző bútorokat, éppen úgy, ahogy a bútorbecsüs órán teszik a hallgatók. Ha szeretnéd megtudni, hogy hogyan határozhatsz meg egy-egy bútort, tudhatod meg, hogy mikor és hol készült, milyen a stílusa, milyen fát, furnért használtak fel hozzá, milyen illesztési vagy éppen díszítési technikákat alkalmaztak rajta, gyere el, és elemezd ki a boltban található darabokat Pauló Tamás, a BÁV Akadémia tanárának segítségével! Regisztráció a mutargyakejszakja.hu oldalon!

Kezdési időpontok: 14:00, 16:00, 18:00

Hogyan készül? - Bútordíszítési eljárások a gyakorlatban

A Kozma Lajos Faipari Szakközépiskolával együttműködve megismerhetik a bútorkészítés során használt
fafajtákat, az iskola diákjai pedig bevezetik az érdeklődőket az intarziakészítés és a politúrozás rejtelmeibe.
Időpont: 14.00-19.00

Értékbecslés

3 szintes boltunkban szakértőink 10-20 óráig várjuk műtárgy, festmény, bútor, papír régiségek értékbecslésével. Hozza el magát a tárgyat vagy egy fotót az adott műtárgyról, és szakértőink meghatározzák, igény esetén pedig tájékoztatják az értékesítési lehetőségekről is.

Helyszín: BÁV Szent István Antikvitás, 1055 Budapest, Szent István krt. 3. (Falk Miksa utca és a Szent István krt. sarkán)

Nyitvatartás: 10.00-20.00

Aukciósház

Műtárgybecsüs óra az üvegek jegyében

Rendhagyó műtárgybecsüs óránkon betekinthettek a BÁV Akadémia becsüs óráiba. A Műtárgyak Éjszakáján legnépszerűbb tanárunk egyike, Ruppert Mária, üvegszakértő fogja bevezetni az érdeklődőket az üvegművészet rejtelmeibe a bolt aktuális árukészletét segítségül hívva. Ha szeretnéd megtudni, hogyan határozhatsz meg egy üvegtárgyat, tudhatod meg, hogy mikor és hol készült, milyen a stílusa, milyen technikával vagy díszítési eljárással fújták, préselték esetleg hamisították, gyere el, fogd a kezedbe és elemezd ki az Aukciósházban található alkotásokat! Regisztráció a mutargyakejszakaja.hu oldalon!

Kezdési időpontok: 10.30, 12.30 (a becsüsórára maximum 20 fő regisztrációját tudjuk fogadni, jelentkezni lehet az akademia@bav.hu címen)

Szakértőink műtárgyak, festmények, bútorok és ékszerek értékbecslésével várják az érdeklődőket Hozd el magát a tárgyat vagy küldj egy fotót a felvasarlas@bav.hu címre, és szakértőink meghatározzák, illetve igény esetén tájékoztatnak az értékesítési lehetőségekről is.

Helyszín: 1052 Budapest, Bécsi utca 1.
Nyitvatartás: 10.00-14.00

BÁV Apszisterem

Nyári kamaraaukció kiállítása

Kamaraaukcióinkon hagyományosan a kisebb értékű, de igényes műtárgyak, festmények, ékszerek kerülnek árverésre. Gyere el, és nézd meg a június 13-ai nyári kamaraaukció kiállítását!

További információ: www.bav.hu/aukcio

Helyszín: 1052 Budapest, Bécsi utca 3. - Bejárat az ékszerbolton keresztül!
Nyitvatartás: 10.00-14.00