Falk Art Fórum a BÁV-nál

időpont

2018. 05. 05. (Szombat) 10:00 - 22:00

helyszín

Szent István Antikvitás (Budapest 1055, Szent István körút 3.)

GASTRO CASINO a street food jegyében

Ha azt halljuk, hogy „Ne játssz az étellel” sokunknak az juthat eszébe, hogy vajon miért is ne? A főzés maga is lehet játék és szórakozás, az ételek elfogyasztása pedig közös élmény. Az étkezőasztal akár játékasztal is lehet, ahol a játékosok körben ülnek, a háziasszony-krupiék osztják a zsetont és a játék menetében mindenki elkészíti saját vacsoráját. A képzőművészekből és designerekből álló nemzetközi művész-krupié csoport, egy valóban szórakoztató étkezést tervezett, ahol minden apró részlet a játék fogalma körül forog. Az étkezés a játékasztalon zajlik, a teríték a pálya része, dobókockák nélkül nem készül el az étel.

Minden alkotó egy kicsit átlépte eddigi korlátait és igyekezett körbejárni a funkció és luxus témakört. Ha már utcafesztivál, a csapat újraértelmezte a street food fogalmát is, ráadásul a design terítékbe bekerülnek a bolt vintage darabjai is. Érdemes lesz játékosként és nézőként is részt venni és elsőként kipróbálni Magyarország első Gasztro design társasjátékát! Játssz az étellel! – átírjuk a szabályokat. Kockáztass és bízz a szerencsében! A tét magas, de a nyeremény garantált: egy élmény, ahol az étkezés aktusa egybefonódik a játékkal, a designnal és a konceptuális képzőművészettel. Egy happening, ahol vizuálisan is jól laksz. Vajon a ház mindent visz?

A játékmesterek: Boldizsár Zsuzsa porcelántervező művész, Fajgerné Dudás Andrea festőművész, performansz művész, Karai Györgyi formatervező, Syporca Wandhal képzőművész, Szabó Eszter Ágnes képzőművész Szilágyi Csilla üvegtervező művész

Időpontok: 2018. május 5. 18:00: estebéd; 20.00: vacsora
Helyszín: Szent István Antikvitás, 1055 Budapest, Szent István krt. 3.

Kedvezmény a Szent István Antikvitásban és a Falk Miksa utcai ékszerboltunkban

A két üzlet gazdag (a befektetési aranytömb kivételével) a vásárlók, a műtárgy vagy ékszer kiválasztását követően, három dobókockát kapnak, és ahány pontot dobnak, annyi százalék kedvezményt adunk a vételárra. Így a legszerencsésebbek akár 18 %-kal kevesebbért is hazavihetik a kiszemelt alkotást!

Időtartam: 2018. május 5. 10.00-22.00 (Szent István Antikvitás)
Ékszerboltunk nyitvatartása: 10.00-20.00 (1055 Budapest, Falk Miksa u. 21)