VAN AZ AZ ÉKSZER! - New York Kávéház

időpont

2017. 11. 06. (Hétfő) 19:00 - 21:00

helyszín

Budapest Café New York (1073 Budapest, Erzsébet krt. 9-11)

November 6-án, egy nagyszabású programon a BÁV Aukciósház a New York Művész Páhollyal ismét az ékszereket teszi művészeti estje középpontjába.

Tudta, hogy a gyöngyöt már egy farmerrel is fel lehet venni? Nem számít súlyos stílushibának, ha valaki arany- és ezüstékszert egyszerre visel? Tudta, hogy jól megfér egymás mellett a vintage ötvösékszer és egy modern koktélruha?  Ráadásul ma már karkötőt is hordhat az órája mellett?

Az ékszerviselési trendek sokat változtak az utóbbi években. Bár a mindent mindennel szabály már itt is egyre inkább érvényesül, a New York Kávéházban annak járunk utána vendégeinkkel, hogy milyen is a 21. századi nő fegyvertára, és hogyan használhatja azt stílusosan!

Mit visel színpadon és magánéletben hazánk egyik legnépszerűbb színésznője, Gubás Gabriella? Miből inspirálódik a Je Suis Belle márka tervezője, Kiss Tibor? Mit üzen egy mai népszerű divatlap, a Marie Claire a fiataloknak, és milyen tanácsai vannak a BÁV ékszerszakértőjének? Lesz ékszertörténet, gyöngyök és gyémántok, és persze sok-sok irodalom - József Attilától Baudelaire-ig!

VENDÉGEINK:

  • Gubás Gabriella, színművész
  • Kiss Tibor, divattervező, Je Suis Belle
  • Kovácsné Racskó Szilvia, ékszerszakértő, BÁV Aukciósház
  • László Krisztina, főszerkesztő, Marie Claire

Háziasszony: Juhász Anna
Belépőjegy: 1800 Ft, regiszrációhoz kötött.
Regisztráció: newyorkprogram@cafeandevent.eu