Terra incognita – A műtárgypiac felfedezésre váró műtárgyszegmensei

időpont

2017. 10. 16. (Hétfő) 17:00 - 18:00

helyszín

BÁV Apszisterem (Budapest, Bécsi utca 3.)

A hazai és nemzetközi műtárgypiacról érkező hírek elsősorban az egyre magasabbra szökő rekordárakról számolnak be. A rekordárak mögött patinás árverezőházak és a laikusok számára is ismert művészek egy-egy alkotása és a hozzá kapcsolódó hatalmas összegek szerepelnek.

A hírek egyre több szereplőt vonzzanak erre a területre és a művészet pártolók mellett egyre többen gondolnak a műtárgyakra mint befektetési eszközre. Gyűjtők és befektetők számára egyaránt izgalmas területeket szeretnénk bemutatni. Olyan fehér foltokat a hazai és nemzetközi műtárgypiac kínálatából, amely területek műtárgy állománya rendelkezik minden olyan képességgel, amely alapján jó befektetési, gyűjtési területekké válhatnak a rövid és hosszútávon.

Az előadás sorra veszi a műtárgy értéknövelő befektetési szempontokat, az árképzés kritériumait, javasol és bemutat befektetésre, gyűjtésre alkalmas területeket a hazai műtárgypiac kínálatából. Szó lesz márkás órákról és arról mi befolyásolja egy karóra árát, beszélünk a modern kerámia várható jövőjéről, arról, hogy alulértékelt-e a hazai grafika és hogy miért érdemes fotóba fektetni.

Előadó: Tűzkő Péter, a BÁV műkereskedelmi üzletágvezetője

Az esemény a BÁV Zrt. és a mutargy.com közös szervezésében valósul meg.

A részvétel ingyenes, de regiszrációhoz kötött! A regisztrációhoz kattintson ide!

Borítókép: Kasza Gábor: Y (részlet a sorozatból), 100 x 80 cm, giclée print, 3/6+AP példány. Fotóaukció 2017. október 31-én!